Θεραπεία με Compex SP 8.0

Ο ιδανικός συνδυασμός τεχνολογίας και φυσικοθεραπείας μέσω της ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης (ηλεκτροδιέγερση) που δημιουργείται από την συσκευή Compex Sp 8.0

Το Compex SP 8.0 αντιπροσωπεύει μια εξελιγμένη προσέγγιση στην φυσικοθεραπεία, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα λειτουργιών που ενισχύουν την αποκατάσταση και την ενδυνάμωση του σώματος.

Εξασφαλίζει πλήρη ελευθερία κινήσεων επιτρέποντας τον συνδυασμό ενεργητικών ασκήσεων με ηλεκτροδιέγερση για καλύτερα αποτελέσματα.

Προσφέρει εξατομικευμένη διέγερση προσαρμοσμένη στη φυσιολογία των μυών του ασθενή ώστε να παρέχει την αποτελεσματικότερη ηλεκτροδιέγερση.


 
 

Πώς Λειτουργεί

Τεχνολογία mi (muscle intelligence)

mi-SCAN: σαρώνει τον μυ και προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους της διέγερσης σύμφωνα με τη φυσιολογία του.

mi-ACTION: βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα μιας συνεδρίας με τον συνδυασμό εκούσιας μυϊκής σύσπασης με σύσπαση ηλεκτροδιέγερσης.

mi-TENS: καθιστά ευκολότερη την ρύθμιση της έντασης της ηλεκτροδιέγερσης στα προγράμματα ανακούφισης πόνου για καλύτερα αποτελέσματα.

mi-AUTORANGE: νέα λειτουργία που επιτρέπει την συσκευή σας να καθορίσει αυτόματα το ιδανικό επίπεδο διέγερσης.

 

Πότε Ενδείκνυται

Ανακούφιση από μυαλγίες και τραυματισμούς, οσφυαλγία, τενοντίτιδα κ.α.

Αποκατάσταση και αποθεραπεία αθλητών

Ενίσχυση μυϊκής ενδυνάμωσης

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε μια συνεδρία με τη συσκευή Compex SP 8.0, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2510 223123 ή στο email info@physiogeorgiadi.gr