Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Γεωργιάδη βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο 250 τ.μ., που σχεδιάστηκε με στόχο τη λειτουργικότητα και την άνεση.


Στο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου λειτουργούν συνολικά 7 αίθουσες θεραπείας. 3 αίθουσες θεραπείας, αίθουσα μηχανικής αποσυμπίεσης με το EXTENTRAC Elite, αίθουσα θεραπείας Schroth, Pilates Studio και ένα σύγχρονο γυμναστήριο αποκατάστασης. Εδώ και 30 χρόνια, στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Γεωργιάδη προσφέρουμε τις υπηρεσίες και την εμπειρία μας με συνέπεια, επαγγελματισμό και απόλυτο σεβασμό στον ασθενή.

Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και ενημέρωση που μας δίνουν τα εχέγγυα για τον σχεδιασμό και υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης θεραπευτικής προσέγγισης, από την αξιολόγηση, την αντιμετώπιση έως και την πλήρη αποκατάσταση του ασθενή.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝA


Αποφοίτησα από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Λαμίας το 2014 και έκτοτε είμαι τακτικό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Ολοκλήρωσα την 6μηνη πρακτική μου άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το 2016 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου στις Ειδικές Τεχνικές Κινητοποίησης (Manual Therapy) στο σύστημα Kaltenborn-Enjenth, αποτελούμενο από 336 διδακτικές ώρες πρακτικής και θεωρίας και 120 ώρες κλινικής άσκησης οπότε και πέρασα με επιτυχία τις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις.

Το 2018 εκπαιδεύτηκα στην αναγνωρισμένη μέθοδο του Dr. Vodder για την ολοκληρωμένη διαχείριση των λεμφοιδημάτων Manual Lymph Drainage (MLD) - Λεμφική μάλαξη και Συμπιεστική Περίδεση.

Η μετεκπαίδευση μου συνεχίστηκε με εξειδίκευση στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και ειδικότερα στην αντιμετώπιση της Ιδιοπαθούς Σκολίωσης. Συγκεκριμένα, το 2018 έλαβα πιστοποίηση στην εφαρμογή της μεθόδου Schroth από το Barcelona Scoliosis Physical School (BSPTS) C1 Level ενώ συνέχισα την εκπαίδευση μου στη μέθοδο Schroth λαμβάνοντας το 2020 την πιστοποίηση για το C2 Level του BSPTS με καθηγητή τον Νίκο Καραβίδα.

Το 2019 έλαβα πιστοποίηση από την A.M.P.G (Association of Manipulative Physiotherapists of Greece) με θέμα ‘Human Movement Control” με καθηγήτρια την Heidi Sinz.

Το 2019 παρακολούθησα το πρόγραμμα εκπαίδευσης από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης βοήθειας Ε.Σ.Υ, με θέμα «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ –ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ»

ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ , ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009, ΛΑΜΙΑ

Από το 2015 διατηρώ το ιδιωτικό μου εργαστήριο φυσικοθεραπείας αντιμετωπίζοντας πληθώρα μυοσκελετικών περιστατικών κακώσεων και παθήσεων καθώς επίσης εστιάζω και στην επανένταξη ασθενών στις καθημερινές δραστηριότητες μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.

Μέσω της εξειδίκευσης μου στην μέθοδο Schroth, εφαρμόζω το πρόγραμμα των Ειδικών Ασκήσεων για την Σκολίωση (PSSE) σε άτομα με:

• Εφηβική Ιδιοπαθή Σκολίωση
• Λειτουργική Σκολίωση
• Σκολίωση Ενηλίκων
• Παιδική Σκολίωση
• Κύφωση Scheurmann
• Λειτουργική Κύφωση
• Κύφωση Ενηλίκων.

Παράλληλα, από το 2016 έχω αποκτήσει κλινική εμπειρία στην στατική και δυναμική ανάλυση της βάδισης, αξιολογώντας τα αποτελέσματα της πλατφόρμας του πελματογράφου σε συνεκτίμηση με την αξιολόγηση της μορφολογίας του πέλματος.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

• 23o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ « Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ , ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009, ΑΘΗΝΑ
• 22o ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ», ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012, ΑΘΗΝΑ
• 24ο ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, «ΕΠΑΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ» ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014, ΑΘΗΝΑ
• 3o ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
• 2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Χ.Ε «ΕΡΕΥΝΑ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ» , ΜΑΙΟΣ 2015, ΑΘΗΝΑ
• ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ « ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ » ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016, ΣΕΡΡΕΣ
• 3RD INTERNATION SYMPOSIUM “CURRENT TRENDS IN THE STUDY OF SCOLIOSIS AND OTHER DEFORMITIES OF THE SPINAL COLUMN”, ATHENS,2022